PROGRESSIEGERICHT COACHEN

Stap voor stap je doel bereiken

Herken je?

Dat je cliënten soms weinig zelfvertrouwen hebben?
Dat ze het lastig vinden om in beweging te komen
Dat je cliënten vast lijken te zitten en de gesprekken soms in rondjes lijken te draaien?

En wil je meer?

Beweging en voortgang voor elkaar krijgen
Je cliënten meer zelfvertrouwen en zin meegeven?
De regie en eigen kracht versterken bij je cliënten?
Gesprekken voeren met positiviteit, energie en perspectief?

Leer dan

Progressiegericht coachen. Progressie gericht coachen is een laagdrempelige, praktische coaching methode met de wortels in Oplossingsgericht coachen en de Positieve psychologie. Je leer positieve gesprekken voeren die werken.

De training

De inhoud van de training is praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
In deze training leer je de kracht van progressiegericht coachen toe te passen in jouw eigen gesprekken. Je werkt met je eigen praktijksituaties en je krijgt tools om meteen in te zetten in jouw eigen praktijk.

Resultaat

Na afloop van deze training ben je in staat om in de meest voorkomende situaties in jouw praktijk je oplossingsgerichte bril op de zetten en progressiegerichte gesprekken te voeren.

Accreditatie voor een van de trainingen, workshops of lezingen? Neem even contact op.

joyce geeft training, staat voor flip-over

Joyce over de training Progressiegericht coachen

Ik ben opgeleid door Arnoud Huijbers van het Solutions centre in Oplossingsgericht werken. Deze methodiek gaf woorden aan een gevoel dat al jaren in mij sluimerde…Ik voelde al jaren dat een probleemgerichte benadering niet helpend is… voor de mens als geheel en voor zijn problemen. Integendeel, de gangbare benadering in gesprekken, de probleemgerichte benadering, kan niet anders dan een averechts effect hebben.De oplossingsgerichte, progressie gerichte benadering voelde dan ook als thuiskomen voor mij. Het bleek dat er talloze wetenschappelijke onderzoeken mijn intuïtie ondersteunden.In de training Progressiegericht coachen leer ik professionals om met een hoopvolle blik naar mensen te kijken. Om te vergroten wat er al werkt. Omdat ik er van overtuigd ben dat in ieders leven er al heel veel zaken goed gaan. En hoe mooi is het om daar meer te van doen. En zo stap voor stap te werken aan successen. Dat gun ik iedereen!

Op dit moment wordt deze training alleen in-company gegeven. Meer weten? Neem contact met me op en ik bel je zo snel mogelijk terug.